Tai buvo aštuntoji „Fener“ pergalė paeiliui Turkijos pirmenybėse. Rezultatyviausiai laimėtojų pusėje rungtyniavo Jonathan Motley, kuris pelnė 16 taškų ir atkovojo 4 kamuolius, svariai prisidėjo Scottie Wilbekinas – 14 taškų, 3 atkovoti kamuoliai ir 5 rezultatyvūs perdavimai, Sertačas Šanli surinko 12 taškų ir 6 atkovotus kamuolius.

Savaip įspūdinga pasirodymą surengė ir Nickas Calathesas. Graikijos rinktinės įžaidėjas per 28 minutes pelnė 5 taškus, tačiau surinko dvigubą dublį atkovotais kamuoliais ir rezultatyviais perdavimais – surinko po 10 ir 12 atitinkamai.

„Galatasaray“ gretose rezultatyviausias buvo Akwasi Yeboah – 16 taškų, o visais įmanomais būdais padėti bandė gynėjas Ahmetas Tunceris, kuris pelnė 12 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.



Standings provided by Sofascore

Prancūzijos pirmenybėse vos antrą pralaimėjimą patyrė Donato Motiejūno atstovaujamas „Monaco“ (19-2) klubas. Praėjusių metų Eurolygos „Final Four“ dalyviai turėjo verstis be geriausio savo krepšininko Mike‘o Jameso, tad 70:74 nusileido „JL Bourg“ (16-5) komandai.

Praėjusių metų Prancūzijos čempionus į priekį tempti bandė 16 taškų ir 5 atkovotus kamuolius surinkęs Jordanas Loydas. Elie Okobo pridėjo 12 taškų, 5 atkovotus kamuolius ir tiek pat rezultatyvių perdavimų. D. Motiejūnas per 12 sužaistų minučių pelnė 6 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir 3 kartus klydo.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausias buvo Bodianas Massa – 14 taškų. 13 taškų pridėjo Kevinas Kokila, po 12 – Isiaha Mike‘as ir JeQuanas Lewisas.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją