Šaro ekipa rungtynes perlaužė antrajame kėlinyje, o po to atgal nebežvilgčiojo ir priešininkams kelio atgal nedavė. Rezultatyviausias rungtynių žaidėjas – „Fener“ lyderis Scottie Wilbekinas, kuris per 19 minučių pelnė 18 taškų (4/5 dvit., 3/3 trit., 1/1 baud.), išdalino 3 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 2 kamuolius.

Amerikiečiui puikiai talkino gynėjas Melihas Mahmutoglu – 12 taškų ir 3 rezultatyvūs perdavimai, aukštaūgis Georgios Papagiannis – 12 taškų ir 6 atkovoti kamuoliai bei Tarikas Biberovičius, kuris pridėjo 11 taškų ir 3 atkovotus kamuolius.

„Bešiktaš“ pusėje rezultatyviausias buvo Jonah Mathewsas – 17 taškų (4/5 dvit., 2/4 trit., ¾ baud.), 2 atkovoti kamuoliai ir 2 klaidos. 15 taškų ir 4 rezultatyvius perdavimus pridėjo Mattas Mitchellis, 8 taškus ir 10 atkovotų kamuolių užfiksavo Angelis Delgado, tačiau aukštaūgis net 4 kartus klydo.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją