Daugumai komandų iki reguliaraus Eurolygos sezono pabaigos liko vos du turai, tačiau nežinomųjų – daugybė. Aiškūs tik keli dalykai. Pirma, Madrido „Real“ jau yra užsitikrinusi pirmą vietą. Antra, dar aštuonios komandos tikrai žino, kad jau turi vietą atkrintamosiose arba įkrintamosiose.

Dėl paskutinių dviejų vietų kaunasi septyni klubai, nors galima skaičiuoti, kad Miuncheno „Bayern“ jau tikrai pasitraukė iš šios kovos, nors teorinių vilčių dar turi.

Belgrado „Partizan“ sugriuvimas ketvirtame kėlinyje ir nesėkmė prieš Pirėjo „Olympiakos“ vis dar palieka gyvus skaičiavimus, kurie pasiekti įkrintamąsias ir dešimtą poziciją leidžia ir su 15-a pergalių, tačiau daug realesnis scenarijus, kad jų reikės bent viena daugiau, bet žemutinė riba gali būti ir 17-os pergalių kiekis.

Delfi kviečia pažvelgti į kovoje liekančių komandų likusius tvarkaraščius ir galimybes.

Kauno „Žalgiris“ (14-18)

Likę mačai: „Monaco“ (išvykoje), Madrido „Real“ (namie)

Su „Žalgiriu“ viskas paprasta – jeigu nori tęsti sezoną, reikia laimėti abu likusius mačus ir laukti palankių rezultatų iš kitų arenų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)