„Turime pamiršti pirmąsias šio sezono rungtynes Kaune, nes varžovų komanda pasikeitė, o jų žaidimas tapo geresniu“, – kalbėjo jis.

Pirmoje tarpusavio dvikovoje praėjusių metų lapkričio 21 dieną Lietuvos čempionai nusileido svečiams iš Belgrado 59:61.

„Žalgiris“ pastaruoju metu demonstruoja itin gerą žaidimą, laimėjo 2 iš 3 paskutinių rungtynių, o Madride intrigą išlaikė kone iki pat pabaigos. Komandos treneris Š. Jasikevičius – vienas geriausių Europoje.

Jis sugeba iš komandos išspausti viską ir aš jį labai gerbiu. Aukštus tikslus sau keliantis „Žalgiris“ dabar ant bangos ir yra nepaprastai pavojingas“, – neabejojo D. Šakota.

Apie laukiantį kietą varžovą kalbėjo ir „Crvena Zvezda“ kapitonas Branko Lažičius: „Laukia nepaprastai sudėtingos rungtynės. Daug laiko joms pasiruošti neturime, padėti negalės keli susižeidę žaidėjai.

Be viso to, „Žalgiris“ dar yra puikios sportinės formos, žaidžia daug geriau, pastaruoju metu iškovojo pergales ir jo pozicija turnyro lentelėje visiškai neatspindi komandos pajėgumo. Mums reikės daug energijos ir fizinės jėgos. Viliuosi, kad fanai mums padės. Niekam nėra lengva žaisti Belgrade, o mums tai daug duoda“.

„Crvena Zvezda“ ir „Žalgirio“ rungtynės vyks trečiadienį „Stark“ arenoje 20 val.

Eurolygos turnyro lentelė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)