Prieš rungtynes išskirtinio palaikymo sulaukė pats Š. Jasikevičius. „Fenerbahče“ sirgaliai į tribūnas iškėlė didžiulį plakatą, kuriame treneris laiko Eurolygos trofėjų.

Stambulo klubas dominavo nuo pirmų rungtynių minučių. Agresyvumą gynyboje pademonstravę šeimininkai per pirmąją rungtynių pusę susikrovė 21 taško pranašumą (46:25).

Visgi vaizdas po pertraukos pasikeitė ir katalonai sugebėjo grįžti į rungtynes. Ketvirtojo kėlinio pradžioje komandas teskyrė 3 taškai (62:59), bet Nikola Kaliničiaus nesportinė pražanga ir du sudėtingi Scottie WIlbekino tritaškiai atstatė šeimininkams dviženklę persvarą (72:61).

Vėliau gynėjui į pagalbą atėjo Tarikas Biberovičius ir Nigelas Hayesas-Davisas, kurie surengė savo 10 taškų atkarpą (82:67).

Pergalės iš rankų nepaleidęs „Fenerbahče“ klubas įsirašė 19 pergalę per 30 susitikimų. Tai buvo pirmosios Š. Jasikevičiaus rungtynės prieš katalonus nuo to laiko, kai šis paliko „Barcelonos“ trenerio postą.

Svečių komandoje Rokas Jokubaitis rungtyniavo daugiau nei tris minutes ir per jas taškų nepelnė bei surinko -3 naudingumo balus.

Rezultatyviausiai šeimininkų komandoje rungtyniavo Scottie Wilbekinas pelnęs 18 taškų, Nickas Calathes ir Marko Guduričius surinko po 13, Tarikas Biberovičius ir Nigelas Hayesas-Davisas pridėjo po 12 taškų.

Pralaimėtojų gretose 18 taškų pelnė Dario Brizuela, Nicolasas Laprovittola surinko 11, Willy Hernangomezas ir Tomašas Satoransky pridėjo po 9 taškus.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją