„Su žaidėjais pasitarėme ir priėmėme atitinkamus sprendimus, – sakė R. Petronis. – Su „Prienais“ šiandien dar žaisime, o kitą trečiadienį galime nevykti į Klaipėdą“.

„Geriau, kad to (LKL rungtynių boikoto) neįvyktų. Kitu atveju, lyga reaguos pagal nuostatus. Neatvykimas į rungtynes reikštų techninį pralaimėjimą ir 20 tūkst. litų baudą. Kiek žinau, klube vyksta vyksta postūmiai. Vytautas Kiaušas tikisi rasti kažkokių investuotojų. Turiu vilties, kad situacija susitvarkys“, - teigė LKL generalinis direktorius Linas Gilys.

Šią savaitę „Sakalai“ jau buvo atsidūrę dėmesio centre dėl finansinių problemų. BBL vadovai iškėlė klubui ultimatumą – arba bus padengta dalis skolos, arba Vilniaus ekipa bus šalinama iš turnyro. Iki trečiadienį vykusių rungtynių su Kėdainių „Nevėžiu“ BBL sulaukė dalies skolos ir antrajai sostinės komandai leido tęsti dalyvavimą čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)