„Milano komanda turi ne vieną amerikietį, propaguojamas amerikietiškas krepšinis. Tai greitas krepšinis – trumpi, greitai atliekami derinukai, individualus žaidimas. Jie turi tokius žaidėjus, kurie gali tai daryti. Mes turime Justiną Dentmoną. Turėsime tikrai nemažai darbo gynyboje, asmeniškai, vienas prieš vieną. Aišku, juos sunku uždengti, privalėsime gintis komandiškai. Tam skiriamas visas dėmesys“, – vakarinėje treniruotėje kalbėjo „Žalgirio“ vyr. treneris.

Anot S. Štombergo, Milano komanda yra stiprus varžovas ir tai patvirtina keturios pergalės B grupėje.

„Italai yra stiprūs, jau turi keturias pergales. Jiems tereikia laimėti vienerias rungtynes iš keturių likusių. Mes esame sunkesnėje padėtyje. Namuose rungtynės su „Anadolu Efes“ ir „EA7 Emporio Armani“ yra labai svarbios. Mes pasiruošę kovoti iki galo ir pasiimti pergales namuose. Dirbsime sunkiai, stengsimės. Tikiu, kad susirinks daug žiūrovų ir po tokio stipraus palaikymo priešininkai nebenorės čia atvažiuot“, – su šypsena kalbėjo S. Štombergas.

Praėjusią savaitę žalgiriečiai triuškinamai pralaimėjo išvykoje Madrido „Real“ krepšininkams, o Milano „EA7 Emporio Armani“ žaidėjai po atkaklios kovos įveikė Stambulo „Anadolu Efes“ komandą.

Šiuo metu Italijos lygoje šeštąją vietą užimanti „EA7 Emporio Armani“ (4/2) Eurolygos B grupėje užima antrąją vietą, o „Žalgiris“ žengia ketvirtas.

Pirmasis šių dvejų komandų susitikimas spalio 24 dieną Milane baigėsi šeimininkų pergale 82:75. Tada „Žalgiriui“ dar vadovo graikas Elias Zouros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)