Nors 19 taškų pelnęs S. Curry ir buvo rezultatyviausias „Warriors“ krepšininkas, „pramušti“ šeimininkų krepšį jam nebuvo lengva. Tikslą pasiekė 3 iš 4 jo dvitaškiai, 3 iš 9 tritaškiai, kurių didžiąją dalį įžaidėjas pataikė po ilgosios pertraukos. Pirmoje mačo pusėje superžvaigždė sukrapštė vos 2 taškus.

„Su tokiu žaidimu nebus nieko gero. Jeigu norime pasiekti galutinę pergalę, aš turiu žaisti 100 kartų geriau. Atkrintamosios – sunkios varžybos, mes norime laimėti viską, tačiau tai nėra lengva. Dabar būtų geriausia, jei pirmautume 3-0, tačiau to nėra. Bus nelengva ir ketvirtose rungtynėse Klivlande, tačiau tokia realybė. Pakartosiu, aš turiu žaisti geriau“, – po rungtynių kalbėjo S. Curry.

Šį kartą pelnytais taškais jam prastai talkino ir kiti du etatiniai „Warriors“ lyderiai. Klay Thompsonas pataikė vos 4 metimus iš 13 ir surinko 10 taškų, o Draymondas Greenas pelnė 6 taškus, pataikydamas 2 iš 8 savo metimų.

„Mes privalome pasidaryti išvadas“, – trumpai drūtai situaciją įvertino S. Curry.

Tuo metu „Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas, šiose rungtynėse pelnęs 32 taškus, kalbėjo priešingai. Anot jo, būtent Klivlando komanda jau pasidarė išvadas po dviejų ankstesnių pralaimėjimų triuškinamais skirtumais.

„Koks skirtumas, ar tu pralaimi 30-ia ar 1 taškų. Būtina mokytis iš klaidų, tuomet pamirštama ir nesėkmė. Kitose rungtynėse mes žaisime dar geriau. Treneriai paruoš planą, kaip tai padarė ir šį kartą. Mes jo laikysimės ir tada viskas priklausys nuo mūsų“, – pozityviai kalbėjo L. Jamesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)