Kita ekipos dalininke išlieka sostinės savivaldybė, kur neseniai gerokai padidino paramą į moterų Eurolygą svajojančiam grįžti klubui ir artimiausius trejus metus skirs po 307 tūkst. eurų.

Pačiam „Rytui“ miestas kasmet atseikės po beveik 1,5 mln. eurų.

„Norime konsoliduoti visą Vilniaus profesionalų krepšinį ir turėti aiškią struktūrą pradedant nuo jauniausių sportininkų ir baigiant vyrų bei moterų komandomis. Šie maži žingsniai laikui bėgant turėtų duoti teigiamų rezultatų ir pakelti „Kibirkštį“ į dar aukštesnį lygį sportine ir vadybine prasme bei taip padėti moterų ekipai dar labiau garsinti Vilniaus ir mūsų šalies vardą tarptautiniame fronte“, – „Ryto“ pranešime žiniasklaidai cituojamas Vilniaus vicemeras Valdas Benkunskas.

Skelbiama, kad „Kibirkštyje“ bus suformuota nauja klubo valdyba.

„Vilniaus moterų komandai, kaip ir vyrų, yra keliami aukščiausi tikslai, todėl tikimės ateinančiais metais išvesti „Kibirkštį“ į europinį turnyrą ir sustiprinti šio klubo sporto vadybos sritį, – kalbėjo „Ryto“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis. – Iš „Ryto“ pusės sieksime užtikrinti sklandžią „Kibirkšties“ integraciją, taip pat tinkamus komercinius ir rinkodaros procesus, kurie leis abiems klubams glaudžiai ir efektyviai dirbti kartu bei siekti geriausių rezultatų.“

Titulą ginanti „Kibirkštis-MRU“ šiuo metu pirmauja Moterų lygoje (4/0).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)