Kaunietis šiame sezone vilkėjo Vilniaus „Perlo Energijos“ marškinėlius ir antroje pagal pajėgumą Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) fiksavo 17,5 taško, 8,7 atkovoto kamuolio, 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir 21,1 naudingumo balo vidurkius.

Pagal efektyvumą ir rezultatyvumą jis buvo trečias visame turnyre, pagal kovą „po lenta“ – antras.

Į Vilnių M. Pacevičius atvyko po trijų sezonų „Jonavoje“, prieš tai dar gynė Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ir Šakių „Vyčio“ garbę.

Primename, kad šeštadienį Lietuvos vicečempionai namuose bandys pasiekti revanšą prieš Utenos „Juventus“ ir prasibrauti į Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertą.

Pirmas susitikimas Utenoje pasibaigė šeimininkų pergale 89:87.

„Rytas“ jau prarado paskutines galimybes įveikti pirmo FIBA Čempionų lygos etapo slenkstį, o Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) užima trečią vietą, nusileisdamas ne tik Kauno „Žalgiriui“, bet ir Panevėžio „Lietkabeliui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)