Informuojama, kad krepšininkas susidūrė su stresine dešiniojo kelio reakcija, dėl kurios medikai jam rekomendavo ilsėtis ir taikyti atitinkamą gydymą.

Po mėnesio, sausio viduryje, M. Girdžiūnui bus atlikti pakartotiniai tyrimai ir priimtas gydytojų sprendimas, ar krepšininkas jau gali grįžti į aikštę.

M. Girdžiūnas šiame LKL čempionate per rungtynes vidutiniškai pelno po 10,6 taško, atlieka po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 10,9 efektyvumo balo.

FIBA Čempionų lygoje M. Girdžiūnas renka po 6,3 taško per susitikimą. Jis jau praleido pirmadienio vilniečių mačą su Oldenburgo „EWE Baskets“ ir tikrai nežais kitą antradienį Ispanijoje vyksiančiose paskutinėse grupės rungtynėse su Burgoso „San Pablo“. Tose rungtynėse paaiškės, ar vilniečiai keliaus tiesiai į naujai suformuotų grupių etapo varžybas, ar dar turės dalyvauti papildomame atrankos etape.

Rudens pabaigoje M. Girdžiūnas padėjo Lietuvos rinktinei pirmajame atrankos į pasaulio krepšinio čempionatą varžybų „lange“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)