Skelbiama, kad JAV krepšinio federacija jau apsisprendė dėl 11 žaidėjų – rinktinėje vietos garantuotos Stephenui Curry, LeBronui Jamesui, Anthony Davisui, Kevinui Durantui, Devinui Bookeriui, Jaysonui Tatumui, Jrue Holiday, Joeliui Embiidui, Tyrese’ui Haliburtonui, Anthony Edwardsui ir Bamui Adebayo.


Pridedama, kad realiausi kandidatai užimti paskutinę vietą – Kawhi Leonardas, Paulas George’as, Paolo Banchero, Mikalas Bridgesas ir Jalenas Brunsonas.

Įdomu tai, kad 36-erių S. Curry tai bus pirmosios olimpinės žaidynės.

Amerikiečiai Paryžiuje – potencialūs Lietuvos rinktinės varžovai, jeigu mūsiškiai įveiks atrankos turnyrą Puerto Rike. C grupėje JAV varžysis su Serbija, Pietų Sudanu ir minėto olimpinio atrankos turnyro nugalėtoja.

Primename, kad olimpinis atrankos turnyras Puerto Rike vyks liepos 2-7 d., jame kartu su šeimininkais bei lietuviais dėl vienintelio kelialapio varžysis Italija, Meksika, Dramblio Kaulo Krantas ir Bahreinas.

Paryžiaus žaidynės startuos liepos 26 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją