D. Gerasimenką toliau piktina faktas, kad „Krasnyj Oktiabr“ namų areną lyga laiko netinkama žaisti turnyro rungtynėms, o į pasenusią suomių namų salę tuo metu žiūrima pro pirštus.

„Tai – kažkoks absurdas. Vakar žiūrėjau rungtynes tarp „Bisons“ ir „Lokomotiv“ ir neradau esminių skirtumų tarp mokyklinės salės Suomijoje ir mūsų Volgogrado arenos. Mums trūksta sėdimų vietų, o suomių salė apskritai neatitinka jokių reglamentų. Kodėl jiems galima, o mums ne? Manau, kad tai politinis sprendimas – kitaip to nepaaiškinsi“, – rėžė D. Gerasimenka.

Trečiadienio vakarą „Krasnyj Oktiabr“ komanda, į kurios sudėtį save įtraukęs yra ir D. Gerasimenka, Klaipėdoje žais Europos taurės turnyro rungtynes su vietos „Neptūnu“. Kuomet vyks atsakomasis mačas, klaipėdiečiams į Volgogradą skristi neteks – „Krasnyj Oktiabr“ namų rungtynes žaidžia Maskvoje.

„Aš kalbėjau su VTB lygos generaliniu direktoriumi Andrejumi Širkovou, kuris man atsakė klausimu į klausimą: kodėl Europos taurės rungtynes mes žaidžiame Maskvoje, o lygos – salėje, neatitinkančioje reglamento. Jam atsakiau, kad mano asmeninis požiūris į VTB lygą yra šiek tiek kitoks, nei į europinį turnyrą. Komandos sirgaliai, palaikantys „Krasnyj Oktiabr“, gyvena Volgograde ir negali nuolat skraidyti į Maskvą. Paprašiau, kad būtų rastas kompromisas, tačiau jis nebuvo rastas“, – aiškino D. Gerasimenka, vis dar neatsisakantis planų su komanda palikti VTB Vieningąją lygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)