Praėjusiame sezone B. Griner Kinijos čempionate per rungtynes rinkdavo po 21,5 taško ir po 8,3 atkovoto kamuolio, o krepšį atakuodavo neįtikėtinu 61,1% taiklumu.

203 cm ūgio amerikietė yra ir WNBA čempionė, šioje lygoje praėjusią vasarą tirumfavusi su Finikso „Mercury“ komanda. Tačiau šiemet titulo apginti nepavyko – Vakarų konferencijos finale 0:2 nusileista Minesotos „Lynx“ ekipai.

B. Griner yra viena iš ryškiausių JAV rinktinės narių, Turkijoje laimėjusi ir planetos pirmenybes.

Šią krepšininkę įsigijusi UMMC komanda ir vėl bus ryški favoritė šiame sezone laimėti moterų Eurolygą. Jekaterinburgo klubo gretose jau yra tokios žaidėjos kaip Sandrine Gruda, Sancho Lyttle, Natalia Vieru, Anna Petrakova, Alba Torrens ar Diana Taurasi.

Tiesa, po septynių iš eilės sezonų, ekipą paliko lyderė Candace Parker.

Pajėgiausio moterų krepšinio turnyro nugalėtoja UMMC komanda yra tapusi 2013 ir 2014 m., o praėjusiame sezone varžybas sensacingai laimėjo Prahos UVVZ USK krepšininkės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)