Sausakimša „Žalgirio“ arena šiame sezone jau stebėjo pergalę prieš Belgrado „Crvena Zvezda“, šį penktadienį pilnutėlėje arenoje žalgiriečiai stos į kovą su Valensijos „Basket“, o lapkričio 17 d su Miuncheno „Bayern“ ekipa laukia dar vienas susitikimas, į kurį nebėra bilietų.

Paskutiniuosius paketus (rungtynių + autobuso bilietas) į dar nevykusias dvikovas gali įsigyti „Žalgirio ekspresu“ iš Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ar Marijampolės ketinantys atvykti gerbėjai.

Iki naujųjų metų „Žalgirio“ gerbėjams liko dar trys galimybės apsilankyti Eurolygos namų rungtynėse – prekyboje liko paskutiniai bilietai į lapkričio 2 d. susitikimą su Vilerbano ASVEL ekipa, taip pat į gruodžio 14 d. dvikovą su Belgrado „Partizan“ ir gruodžio 28 d. akistatą su Tel Avivo „Maccabi“.

Jei sirgaliai išpirks visus bilietus į rungtynes su ASVEL, tai bus jubiliejinis, dvidešimtas, „sold-out‘as“ iš eilės į Eurolygos mačus „Žalgirio“ arenoje.

Beje, dvikova su ASVEL bus išskirtinė, kadangi rungtynių aplinkoje vyraus Helovyno tematika. Būtent šia proga specialiai pasipuoš ne tik „Žalgirio“ arenos pranešėjas Andrius Žiurauskas ar „Žalgirio“ šokėjos, bet ir komandos krepšininkai, kurie pirmą kartą šiame sezone vilkės rečiau naudojamą alternatyvią juodos spalvos aprangą.

Kaip ir per visas Eurolygos namų rungtynes, „Žalgirio“ arenoje sirgalius pasitiks atsinaujinęs ir kvapą gniaužiantis komandos pristatymas, o tiek prieš rungtynes, tiek jų metu bus galima rinktis iš gausybės pramogų – virtualios realybės žaidimo, laikinų tatuiruočių bei kitų partnerių paruoštų aktyvacijų.

Beje, po lapkričio 2 d. rungtynių su ASVEL, žalgiriečiai net dvi savaites rungtyniaus išvykose.

Intriguojančios rungtynės laukia ir Lietuvos krepšinio lygoje – spalio 29 d. į Kauną atvyks praėjusio sezono bronzos medalius iškovojęs Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ klubas.