„Manau, kad pažaidęs D lygoje jis patobulėjo. Donatas gavo daugiau minučių pasireikšti ir dėl to po truputį grįžta į ritmą. Akivaizdu, kad norint pilnai atsigauti 3 rungtynių neužtenka, bet manau, kad jis dabar geresnėje būsenoje. Žaisti 20 minučių NBDL – geriau nei 6 minutes NBA“, – mintimis apie 213 cm ūgio kauniečio savijautą dalijosi treneris J. B. Bickerstaffas.

D. Motiejūnas į krepšinio arenas praėjusių metų gruodį sugrįžo po labai sunkios nugaros traumos, kurią gydėsi daugiau nei 8 mėnesius. Bet susigrąžinti ankstesnės sportinės formos jam nesisekė.

Negana to, 213 ūgio puolėjui užfiksuotas nugaros raumenų uždegimas, todėl jam vėl teko „stabdyti arklius“ ir kuriam laikui pamiršti krepšinį. Norėdamas atgauti formą, jis savanoriškai išvyko į NBDL.

Atstovaudamas „Rio Grande Valley Vipers“ komandai D-Mo per keturis mačus vidutiniškai žaidė 25 minutes, pelnė 13 taškų, atkovojo 6,5 kamuolio ir atliko 3 rezultatyvus perdavimus.

„Pernai jis buvo svarbi komandos dalis ir mes norime, kad jis sugrįžtų į žaidimo lygį, todėl tikrai skirsiu jam minučių aikštėje“, – pažadėjo „Rockets“ treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)