Hjustono komandos gyvenimą nušviečiantis žurnalistas Jonathanas Feigenas informuoja, kad D-Mo iškvietimą iš „Rio Grande Valley Vipers“ nulėmė avarija, į kurią pateko toje pačioje pozicijoje kaip ir lietuvis žaidžiantis sunkusis krašto puolėjas Terrence'as Jonesas.

T. Jonesas į autoavariją pateko vykdamas į oro uostą. Dėl šios priežasties jis negalėjo išskirsti į Fyniksą, kur penktadienį „Rockets“ žais su vietos „Suns“. Krepšininką apžiūrėję medikai rimesnių traumų nediagnozavo, tačiau parą aukštaūgis vis dar turės praleisti prižiūrimas gydytojų.

Pažaisti Plėtojimosi lygoje, „Rio Grande Valley Vipers“ ekipoje norėjo pats D. Motiejūnas, žemesnio pajėgumo lygoje tikėjęsis įgyti žaidybinės praktikos.

Visgi netrukus paaiškėjo, kad D. Motiejūnas į Hjustono klubą sugrįžo tik labai trumpam – pasitreniruoti su komanda ir kartu papusryčiauti. Anot D. Feigeno, D-Mo vėl sugrįš į Plėtojimosi lygą, kur ir turėtų sužaisti antrąsias savo rungtynes.

Skaičiuojant nuo praėjusio savaitgalio, D. Motiejūnas į D lygą buvo išsiųstas ir iš jos susigrąžintas penkis kartus, tris iš jų – per 24 valandų laikotarpį.


Plėtojimosi lygos komandoje lietuvis praėjusį savaitgalį jau sužaidė vieną mačą, o vėliau buvo sugrąžintas į „Rockets“ gretas, tačiau rungtynėse su Majamio „Heat“ ant parketo D-Mo taip ir nepasirodė.

NBA lygoje šiame sezone 25-erių puolėjas sužaidė tik 14 rungtynių, per kurias rinko po 5,6 taško ir atkovojo po 2,1 atšokusio kamuolio.

T. Jonesas iš rikiuotės šį sezoną iškrenta taip pat nebe pirmą kartą. Penkerias rungtynes jis praleido dėl dešinės akies sužeidimo, vieną mačą – dėl ligos.

D. Motiejūnas Plėtojimosi lygoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)