„DMO laimėjo šias rungtynes mums. Jis žengė į aikštelę su didele energija, nes nežaidė paskutinių poros mačų. Mums labai reikėjo, kad kas nors kovotų dėl kamuolių. Jis atliko didžiulį darbą grumdamas su Z-Bo (Zacho Randolpho pravardė – DELFI)“, – po susitikimo sakė tik du metimus iš žaidimo pataikęs, bet net 22 iš 25 baudų realizavęs Jamesas Hardenas.

„Kodėl nežaidžiau ketvirtame kėlinyje? Taigi DMO puikiai sekėsi, nenorėjome nieko keisti. DMO šiandien žaidė kaip super DMO“, – dėl savo kuklaus pasirodymo neišgyveno D. Howardas, pelnęs tik 2 taškus ir prasižengęs 5 kartus.

„DMO šiandien kovojo neįtikėtinai. Džiaugiuosi dėl jo. Daugelis vyrukų po išvykos į San Antonijų ir sunkių rungtynių ten buvo pavargę, todėl D. Motiejūno energija mums labai pravertė“, – pridūrė K. McHale, atskleidęs, kad D. Howardą paskutinėmis dienomis kamuoja nugaros skausmai.

Tuo metu pats D. Motiejūnas savo pasirodymo vertinti nebuvo linkęs, bet prisipažino, kad neprisimena, kada paskutinį kartą žaidė 20 minučių be pertraukos (lietuvis be keitimų išbuvo nuo trečio kėlinio ketvirtos minutės (likus 7 min. 52 sek.) iki pat finalinės sirenos, iš viso 19 min. 52 sek. – DELFI).

„Pirmus tris kėlinius mes strigome ir mums niekas nesisekė. Tačiau tada porą kartų apsigynėme, surengėme greitas kontratakas ir užvedėme savo fanus, o tada jie įkvėpė ir mus. Tiesa sakant, nepamenu, kad paskutinė kartą žaidžiau 20 minučių iš eilės“, – teigė Lietuvos rinktinės puolėjas.

Lietuvį gyrė ir Jeremy Linas, pareiškęs, kad džiaugiasi tuo, jog D. Motiejūnas, kuriam tai tik antri metai NBA lygoje, ketvirtadienį atsirado lyg iš niekur ir tapo tikra staigmena varžovams.

DELFI primena, kad nors D. Motiejūnas per 23 min. pelnė tik 4 taškus (2/3 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai), atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir atkovojo 3 kamuolius, jis puikiai pasidarbavo gynyboje (3 blokai ir 3 išprovokuotos pražangos varžovams puolime), kur gerokai pristabdė varžovų lyderį Zachą Randolphą. Be to, D-Mo buvo naudingiausias žaidėjas saviškių gretose – jam būnant aikštėje „Rockets“ prieš varžovus laimėjo net 17 taškų skirtumu.

23 minutės – tai daugiausiai, kiek šiame sezone D. Motiejūnas žaidė viename mače.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)