„Rockets“ ekipos treniruočių stovykla prasidėjo antradienį. D. Motiejūnas buvo sporto salėje, bet tik kilnojo svarmenis ir šokinėjo per šokdynę.

„Jis kol kas dar nebėgioja“, - sakė K. McHale'as. - Kol jis dar nelaksto neįmanoma nieko tiksliai pasakyti (kada jis pradės treniruotis).“

25-erių metų 2013 cm ūgio D. Motiejūnas dėl nugaros traumos praleido praėjusio sezono pabaigą. Jam buvo atlikta operacija. Praėjusį sezoną jis sužaidė 71 rungtynes (62 pradėjo starto penkete), vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 29 minutes, pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 5,9 ir perimdavo po 0,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Priminsime, kad D. Motiejūnui balandžio mėnesį dėl užspausto nervo buvo atlikta nugaros operacija. Kaunietis traumą patyrė kovo pabaigoje treniruotės metu ir nuo to laiko į aikštę neišbėgo ir buvo priverstas praleisti Europos čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)