„Nuolat tobulėjanti ir vis didesnio susidomėjimo sulaukianti gausiausia mūsų šalies krepšinio lyga siekia plėsti Lietuvos krepšinio žemėlapį ir pritraukti kuo gausesnį komandų skaičių iš įvairių regionų, – sakė RKL direktorius Aleksas Makulavičius. – Džiaugiamės, kad prisijungti prie RKL kitame sezone planuoja Ukmergės, Kauno rajono, Alytaus komandos. Tikimės, kad pagaliau sulauksime kelis metus iš eilės startuoti nesiryžtančios Lazdijų komandos, taip pat laukiame sugrįžtant Rokiškio, Ignalinos ir kitų pertrauką padariusių klubų“.

Naujasis 2014-2015 m. sezonas Regionų krepšinio lygai bus jubiliejinis – 10-asis. Praėjusiame sezone trečiame pagal pajėgumą mūsų šalies čempionate rungtyniavo 32 komandos iš 25 Lietuvos miestų ir miestelių. Čempione tapo Raseinių „Rasų“ ekipa, kuri kitąmet pravers Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) duris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)