„Sveikinu savo žaidėjus. Tai buvo puikios rungtynės. Rungtynių pabaigoje atrodė, kad mes laimėjome. Vėliau atrodė, kad pralaimėjome. Laimei, mes laimėjome. Ketvirtadienį „Žalgiris“ žaidė gerai, tačiau mes nepalūžome ir sugebėjome išplėšti pratęsimą. Mačo pabaigoje mes sužaidėme tiksliau ir išsivežame pergalę“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Real“ strategas Pablo Laslo.

„Pirmiausia, ką noriu pasakyti, kad labiau nei bet kada didžiuojuosi savo žaidėjais ir klubu. Ačiū žaidėjams, kurie atidavė visas jėgas. Tai buvo puikus spektaklis. Deja, mes pralaimėjome. Pažvelgus į statistiką, mes pirmavome pagal dvitaškių, tritaškių, baudos metimų pataikymo procentą, tačiau mes pralaimėjome.

Atsakymas, kodėl mes pralaimėjome, yra detalės. Ketvirtojo kėlinio pabaigoje varžovai atkovojo kelis itin svarbius kamuolius. Be to „Real“ lyderiai gerai pataikė iš toli. Reikia suprasti, kad šiandien žaidėme su aukščiausio lygio varžovu. Galbūt mes nesame NBA lygio, gal pasitaiko kvailų klaidų, bet mes esame, kas esame, ir mokomės iš klaidų. Niekas negali apkaltinti komandos, kuri atiduoda visas jėgas“, - spaudos konferencijoje teigė „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza.

Po rungtynių „Žalgirio“ rūbinėje apmaudas susimaišė su pykčiu, dėl iš rankų paleistos pergalės.

„Tiek rungtynių pralaimėti vienu, keliais taškais... To jau negalima pavadinti nesėkme ar pasakyti, kad mums nesiseka – tai jau yra absurdas. Kaip galima nepykti, kai pralaimi laimėtas rungtynes. Ypač žaidžiant su tokia komanda, kaip „Real“, - po rungtynių apmaudo neslėpė Robertas Javtokas.

„Mes esame patyrusi komanda. Gera komanda. Tačiau rungtynių pabaigoje reikia priimti teisingus sprendimus. Ne tokius sprendimus, kurie pirmiausiai šauna į galvą, o tokius, kurie yra naudingi komandai. Nieko nereikia kaltinti. Pirmiausiai reikia žiūrėti į save, į savo žaidimą ir klaidas“, - DELFI teigė Darjušas Lavrinovičius.

Kalbėdamas apie rungtynių pabaigą J. Plaza teigė, kad žaidėjai mokosi iš klaidų ir stengiasi jų nekartoti.

„Gal tai buvo nekantrumas, gal žaidėjai paskubėjo. Bet kokiu atveju, po tokių klaidų mes tobulėjame. Kitose rungtynėse mes tų pačių nekartosime. Gal bus kitos klaidos, tačiau senų stengsimės nekartoti“, - teigė J. Plaza.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)