„Tikiuosi, pasirašysiu sutartį su kita Eurolygos komanda, tačiau tikiuosi, kad tai bus „Žalgiris“, – „Eurohoops“ sakė amerikietis, paklaustas, ko tikisi, kai baigsis jo kontraktas vasarą ir jis taps laisvuoju agentu.

Patyręs krepšininkas iš JAV prisidėjo prie „Žalgirio“ lapkritį, o sezono pradžioje vilkėjo ispanų „Real Betis“ marškinėlius.

„Aš neabejoju, kad norėčiau sugrįžti į „Žalgirį“. Miestas mane tenkinta, komunikacija klube – taip pat. Tai kažkas tokio, ko aš tikėčiausi“.

KC Riversas kone visą savo karjerą praleido žaisdamas Europoje, atstovaudamas tokiems klubams kaip Madrido „Real“, „Panathinaikos“, „Crvena Zvezda“, Miuncheno „Bayern“, Maskvos srities „Chimki“ ir Bolonijos „Virtus“.

Jis laimėjo nacionalinius čempionatus trijose skirtingose šalyse, o 2015 metais su Madrido „Real“ laimėjo Eurolygą.

Kas padėjo amerikiečiui sėkmingai tęsti karjerą Senajame žemyne? „Prisitaikymas. Kiekvienoje šalyje ir mieste yra skirtingas gyvenimas ir sąlygos. Lieka tik tai suvokti ir prisitaikyti bei būti laimingu ten, kur esi. Reikia jaustis laimingu dėl savęs ir savo sprendimų“, – teigė jis.

196 cm ūgio snaiperis vidutiniškai per Eurolygos rungtynes žaidžia 21 minutę, pelno 8,5 taško, atkovoja 1,7 kamuolio ir atlieka 1,1 rezultatyvaus perdavimo. Tritaškius jis meta 34 proc. taiklumu – 20 iš 58.

Kauno „Žalgiris“ antradienį vakare namie žaidžia su Pirėjo „Olympiakos“. Dvikovos pradžia 20 val.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)