Skelbiama, kad amerikietis sulaikytas po incidento viename iš Niujorko viešbučių, kur jis fiziškai užpuolė ir smaugė savo merginą, 26-erių krepšininkę.

„Atlikti tyrimai patvirtino, kad jai kelis kartus buvo suduota į veidą, rankomis suspaustas kaklas“, – teigiama policijos pranešime.


Moteris po incidento buvo nuvežta į ligoninę.

„Šiuo metu renkame informaciją apie šį incidentą. Negalime pateikti daugiau komentarų“, – reakciją išplatino „Rockets“ klubas.

Praėjusią vasarą K. Porteris Jr. sudarė ketverių metų sutartį su Hjustono komanda, kurios vertė – 82,5 mln. JAV dolerių. ESPN skelbia, kad ši suma – tik dalinai garantuota, nes gynėjo probleminis elgesys už aikštės ribų buvo žinomas.

Tai ne pirmas kartas, kai Kevinas Porteris Jr. turi nemalonumų su teisėsauga – 2020 m. jis buvo suimtas dėl ginklų laikymo.

Jeigu krepšininkas dėl šio incidento bus atleistas, „Rockets“ jam privalės išmokėti tik 16,9 mln. dolerių.

K. Porteris Jr. NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 2019 m., 30-uoju šaukimu. Praėjusį sezoną jis fiksavo 19,2 taško, 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir 5,3 atkovoto kamuolio vidurkius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją