Ketvirtadienį Sinano Erdemo sporto halėje šeimininkavę Turkijos grandai puolime atrodė nuostabiai. Vos ne kiekvienos atakos metu turkai pro „Barcos“ gynybą prasibraudavo it karštas peilis pro sviestą. Katalonai tokios klasės puolime nedemonstravo, o ketvirtame kėlinyje leido varžovams drastiškai atsiplėšti. „Efes“ paskutinį ketvirtį laimėjo 26:14.

Nors „Barcelona“ atrodė ne kaip, Rokas Jokubaitis sužaidė rezultatyviausias savo rungtynes šiame Eurolygos sezone. Lietuvos rinktinės gynėjas pelnė 14 taškų, išdalino 5 rezultatyvius perdavimus ir buvo vienas naudingiausių žaidėjų pralaimėtojų gretose – 13 naudingumo balų.

Iki šiol rezultatyviausiai R. Jokubaitis šių metų Eurolygoje pasirodė prieš Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus, spalio 13 dieną. Lietuvis sumetė 10 taškų, o „Barcelona“ išvykoje triumfavo 77:68.

Naudingiausią pasirodymą tarp R. Grimau auklėtinių surengė Willy Hernangomezas, kuris sumetė 18 taškų ir atkovojo 4 kamuolius (15 naud. bal.). Vaizdo negadino ir Nikola Kaliničius, jo sąskaitoje – 14 taškų (3/6 trit.), 4 atkovoti kamuoliai ir 4 rezultatyvūs perdavimai.

Tai buvo pirmas „Barcelona“ pralaimėjimas 2024-ais metais. Katalonai buvo laimėję paskutines 4 savo Eurolygos akistatas.

Stambulo komandą į priekį tempė Rodrigue‘as Beabois, kuris per 18 minučių pelnė net 21 tašką, atkovojo 3 kamuolius ir išdalino 5 rezultatyvius perdavimus (29 naud. bal.). Jam puikiai talkino Tiboras Pleisas – 17 taškų, Danas Oturu – 16 taškų ir Shane‘as Larkinas – 15 taškų ir 8 rezultatyvūs perdavimai.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją