26-erių klaipėdietis praėjusį sezoną vilkėjo Frankfurto „Skyliners“ aprangą. Per Vokietijos pirmenybių rungtynes jis vidutiniškai rinko 13,9 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo, o iš toli atakavo 42 proc. tikslumu. Bet lietuvio komanda liko priešpaskutinė 17-a ir atsisveikino su aukščiausiu divizionu.

Vasarą L. Beliauskas atstovavo rezervinei Lietuvos rinktinei ir draugiškose akistatose su Jordanija buvo vienas pastebimiausių, fiksuodamas 14 taškų (48 proc. tritaškių), 2,7 atkovoto kamuolio ir 2 rezultatyvių perdavimų statistiką.

Prieš tai jis yra žaidęs Santjago de Kompostelos „Obradoiro“ (Ispanija) klube, į kurį išvyko iš Kėdainių „Nevėžio“.


Naujoji L. Beliausko ekipa praėjusiame Graikijos pirmenybių reguliariajame sezone užėmė ketvirtą vietą ir pasirodymą baigė pusfinalyje.

Tuo metu žygį FIBA Čempionų lygoje sustabdė Vilniaus „Rytas“, laimėjęs „įkrintamųjų“ seriją prieš antrą turnyro etapą. Kitame sezone Salonikų komanda vėl žais Čempionų lygoje.

Prieš 95-erius metus įkurtas PAOK klubas yra dusyk tapęs šalies čempionu, triskart laimėjo taurės turnyrą, o 1993 metais užėmė trečią vietą Eurolygoje.

Primename, kad kitą sezoną Graikijoje taip pat rungtyniaus Atėnų AEK naujokas Mindaugas Kuzminskas, o Marius Grigonis tebeturi sutartį su Atėnų „Panathinaikos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją