Lemiamas trečias serijos rungtynes „Real“ laimėjo 80:77 (22:18, 20:21, 17:16, 21:22) ir laukia savo finalo varžovų, kurie paaiškės vėlų penktadienio vakarą Barselonoje. Kitos pusfinialio serijos tarp „Barcelonos“ ir Tenerifės „Iberostar Lenovo“ komandų rezultatas yra lygus – 1-1.

„Real“ žingsneliu priekyje buvo visas rungtynes, nors svečiai iš Valensijos šeimininkus nuolat laikė įtampoje ir mynė ant kulnų.

Visgi vienu iš svarbiausių mačo epizodų likus 1 min. tapo Usmano Garubos puolime atkovotas kamuolys ir pelnyti du taškai su pražanga, po kurių „Real“ pranašumas padidėjo iki 4 taškų (78:74). „Basket“ bandymas atsakyti tritaškiu nebuvo vaisingas, o netrukus šeimininkai įtvirtino savo pergalę.

Minėtasis U. Garuba su 16 taškų ir 14 atkovotų kamuolių buvo ryškiausia figūra aikštėje. 15 taškų prie pergalės pridėjo Fabienas Causeuras, 13 – Sergio Llullas, 10 – Jeffrey Tayloras.

Valensijos ekipai Nikola Kaliničius surinko 13, Klemenas Prepeličius ir Mike'as Tobey – po 11 taškų.

Reguliariajame ACB lygos sezone „Real“ komanda užėmė pirmąją, o „Basket“ – 4-ąją vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)