Netikėtas sprendimas buvo paviešintas pirmadienį, o kaip priežastį „Real“ neva įvardijo P. Laso širdies smūgį birželio mėnesį, po kurio jis buvo priverstas praėjusio sezono pabaigoje savo vietą užleisti asistentui Chusui Mateo.

Apie tai informavo didžiausias ir „Real“ artimas Ispanijos sporto naujienų portalas „Marca“. Pažymima, kad Madrido klubas nenori prisiimti atsakomybės dėl P. Laso sveikatos, todėl mandagiai siūlo jam pasitraukti.

Vakare informaciją, kad P. Laso nebetreniruos Madrido komandos, patvirtino ir pats klubas.

P. Laso prie „Real“ vairo stojo 2011 metais ir iki dabar su komanda iškovojo 22 titulus, tarp kurių – 2015 ir 2018 metų Eurolygos trofėjai.

Klubo legenda tapusį trenerį pakeis sezono pabaigoje ekipą į Ispanijos čempionų titulą nuvairavęs Chusas Mateo. Pastarojo vadovaujami „Los Blancos“ krepšininkai finalo serijoje 3-1 įveikė Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Barcelona“.

P. Laso sutartis su Ispanijos čempionais turėjo galioti dar metus. Vis dėlto pranešama, kad „Real“ sumokės strategui priklausantį atlyginimą, jei jis metus skirs reabilitacijai.

Įdomu, kad P. Laso teigia esąs visiškai sveikas ir veikiausiai rinktųsi verčiau stoti prie kitos komandos vairo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją