Europos čempionate puikiai rungtyniavęs 191 cm ūgio atakuojantis gynėjas dar prieš Senojo žemyno pirmenybes sudarė sutartį su Paryžiaus „Levallois“ klubu, kur žais iki pastarojo sezono pabaigos.

Tačiau nuo 2018-2019 m. pradžios K. Prepeličius jau atstovaus vienai iš tituluočiausių Europos komandų – „Real“.

Apie tai, kad Madrido klubas stebi slovėną, buvo pranešama vos pasibaigus Europos čempionatui, tačiau tuo metu manyta, kad sutartį ispanai jam siūlys nuo šio sezono vidurio.

Iki tol krepšinio gerbėjamas gana menkai žinomas K. Prepeličius blykstelėjo Europos pirmenybėse, kur vidutiniškai pelnė po 13,8 taško. Ypač sėkmingai jis žaidė slovėnams sėkmingai pasibaigusiose finalo rungtynėse su Serbija, kai pelnė 21 tašką ir iniciatyvos ėmėsi tuo momentu, kuomet dėl traumos iš rikiuotės iškrito Luka Dončičius, o nuvargęs Goranas Dragičius atsisėdo ant atsarginių suolo.

Kad tai nebuvo atsitiktinumas, gynėjas įrodinėja žaisdamas Prancūzijos pirmenybėse, kur per rungtynes vidutiniškai pelno po 21 tašką.

Praėjusio savaitgalio mače su „Chalon“ komanda K. Prepeličius apskritai surinko 29 taškus.

Anksčiau slovėnas žaidė Mariboro „Branik“, Domžalės „Helios“, Liublianos „Olimpija“, Bandirmos „Banvit“, Limožo CSP ir Oldenburgo „EWE Basket“ ekipose.

Kiek anksčiau skelbta, kad Madrido klubas pasirašė sutartį su amerikiečiu Chassonu Randle'u, kuris „Real“ aprangą apsivilks jau šiame sezone ir taps 10-uoju Ispanijos sostinės ekipos legionieriumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)