Mačas dėl antro bilieto į finalą klostėsi itin permainingai. Svečiai iš Raseinių kur kas geriau pradėjo susitikimą ir jau penktą minutę pirmavo 14:5. Tačiau šalto dušo atgaivinti „Citus“ krepšininkai pasivijo varžovus ir nealeido toliau nei per kelis metimus. Priešingai, patys surengę keletą sėkmingų atakų, persvėrė mačo svarstykles į savo pusę.

Antra susitikimo dalis įpūtė dar daugiau žarijų į ir taip įkaitintą atmosferą Druskininkų sporto centre. Komandos keitėsi pirmaujančių vaidmenimis, o laikas nenumaldomai artėjo prie pabaigos. Lūžis įvyko likus dviems minutėms iki ketvirto kėlinuko pabaigos. „Rasams“ pirmaujant 67:66, pastarieji surengė sėkmingą paskutinę atkarpą 6:1, o įspūdingą pergalę vainikavo Justo Petkevičiaus dėjimas.

Raseinių komandai Valdemaras Savostjanovas ir J. Petkevičius pelnė atitinkamai 16 ir 14 taškų.

„Citus“ komandai Matas Lisajevičius pelnė 15, o Vitalijus Stanevičius - 12 taškų.

„Rasai“ pusfinalio seriją laimėjo rezultatu 3:2 ir finale susikaus su Tauragės krepšinio klubu. RKL čempionato A diviziono finalo serija prasidės balandžio 11 dieną Tauragėje. Žaidžiama iki 3 pergalių.
Mažajame finale dėl trečios vietos susitiks „Citus“ ir Telšių „Telšiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)