„Jonas atrodė galingai – tokio pasirodymo iš jo ir laukėme. Jis atkovojo net 15 kamuolių, dominavo po krepšiais, ką ir turi daryti visą laiką. Tiek jis, tiek Bismackas Biyombo atliko puikų darbą, – pasibaigus mačui, kurį „Raptors“ laimėjo 106:99, sakė D. Casey. – Visgi aš turėčiau pagirti visus. Puikiai rungtyniavo ir Patrickas Pattersonas, į aikštelę sėkmingai žengė Terrence'as Rossas, naudos davė ir Jamesas Johnsonas.“

Daug D. Casey pagyrų sulaukė ir oficialiose rungtynėse „Raptors“ gretose debiutavęs argentinietis Luisas Scola, kuris, nors ir nepelnė taškų, po krepšiais sugriebė 8 atšokusius kamuolius.

Pats J. Valančiūnas po rungtynių išliko santūrus.

„Čia – komandinis žaidimas. Aš atlikau savo darbą ir nenorėčiau sureikšminti asmeninio indėlio. Rungtynėse buvo pakilimų ir nuopuolių. Vienu metu atsilikome net 17 taškų, tačiau sugebėjome atsitiesti – tai yra svarbiausias dalykas. Dar turime ką pakeisti, tačiau svarbiausia, kad iškovojome pergalę“, – pažymėjo lietuvis.

Išsamesni D. Casey ir J. Valančiūno komentarai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)