„Pasirinkus Joną NBA naujokų biržoje, mus iškart pradėjo kritikuoti. Suprantama dėl ko, nes jis iškart nežaidė mūsų komandoje, tačiau dabar kalbame apie vieną perspektyviausių jaunųjų talentų. Ne vien apie perspektyvų jaunuolį, bet apie talentingą vidurio puolėją, ką šiais laikais nėra lengva surasti. Negaliu įsivaizduoti laimingesnių klubo vadovų nei mes, turinčių savo komandoje J. Valančiūną“, – džiaugėsi B. Colangelo.

„Raptors“ prezidentas visiškai pritaria Jono dalyvavimui Lietuvos rinktinėje, kuri vasarą žais Europos čempionate Slovėnijoje.

„Užsienio šalių gyventojai savo garsiausiems krepšininkams gali daryti didžiulį spaudimą. Trys milijonai žmonių būtų labai nusivylę, jei jis nežaistų Lietuvos rinktinėje. Jis nori ten būti ir reprezentuoti savo šalį. Tai yra geras dalykas. Jo laukia karšta vasara – sudarėme programą jam treniruotis birželį Toronte bei liepą Las Vegase, o vėliau jis galės prisijungti prie nacionalinės komandos stovyklos“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)