„Žodžiais sunku nupasakoti“, – apie galimybę starto penkete žaisti kartu su D. DeRozanu sakė K. Lowry.

Rinkimai tęsis iki pirmadienio vakaro 23:59 JAV laiku, o savo balsus sirgaliai gali atiduoti oficialiame lygos puslapyje nba.com arba socialiniuose tinkluose.

Skelbiant paskutinius tarpinius rezultatus, K. Lowry kovoje dėl antros vietos gynėjų grandyje nuo Klivlando „Cavaliers“ žvaigždės Kyrie Irvingo atsiliko 32 tūkst. balsų, o D. DeRozanas rikiavosi šeštas, atsilikdamas 100 tūkst. balsų.

Tarp abiejų „Raptors“ žaidėjų buvo įsiterpę Johnas Wallas iš Vašingtono „Wizards“ ir Jimmy Butleris iš Čikagos „Bulls“.

Rytų ir Vakarų rinktinių starto penketai bus skelbiami ketvirtadienį. Likusius 7 krepšininkus į savo sudėtį pasikvies treneriai.

„Giliai širdyje žinau, kad tiek Lowry, tiek DeRozanas yra pirmo ryškumo žvaigždės, – neabejojo „Raptors“ strategas Dwane'as Casey. – Šį darbą dirbu taip ilgai ir jau esu matęs tiek daug gerų žaidėjų, kad galiu drąsiai sakyti, jog jie – tikros žvaigždės“.

Šių metų NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis vyks būtent Toronte, o taip laukiamos rungtynės bus žaidžiamos vasario 14 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)