Toronto komandai ir vėl negalėjo padėti jos puolimo lyderis italas Andrea Bargnani.

L. Kleiza aikštelėje praleido 14 minučių ir per jas pelnė 5 taškus (1/2 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai), atkovojo 3 kamuolius, 1 kartą suklydo ir 2 sykius pažeidė taisykles bei surinko 2 naudingumo balus.

Pranešama, kad lietuvis pirmoje rungtynių pusėje susižeidė kairįjį kelį. Nors L. Kleiza dar įžengė į aikštę ir ketvirtame kėlinyje, netrukus jis buvo pakeistas.

Po dvikovos „Raptors“ vyriausiasis treneris Dwane'as Casey krimtosi dėl komandą užgriuvusios traumų virtinės.

„Mums tuoj pradės trūkti vyrukų. Jose (Jose Manuelis Calderonas - DELFI) iškrito, LK (Linas Kleiza - DELF) iškrito, Amirui (Amirui Johnsonui - DELFI) suskaudo nugarą... Bet vėlgi - tai NBA ir mes turime žaisti su tais krepšininkais, kurie dar liko sveiki“, - pareiškė 54-erių metų strategas.

Kol kas neskelbiama, kokio rimtumo yra L. Kleizos trauma, bet abejojama, ar jis žais penktadienį vyksiančiose rungtynėse su Bostono „Celtics“.

Toronto „Raptors“ - Filadelfijos „76-ers“ 75:93 (20:20, 17:22, 20:21, 18:30).

„Raptors“: Alanas Andersonas ir Edas Davisas po 13, DeMaras DeRozanas 11, Gary's Forbesas 10, Jose Manuelis Calderonas 9... Linas Kleiza 5 taškai.

„76-ers“: Thaddeusas Youngas 17, Nikola Vučevičius 12, Eltonas Brandas 11, Andre Iguodala, Lou Williamsas ir Spenceris Hawesas po 10 taškų.

„Raptors“ ekipai reguliariajame sezone liko sužaisti tik 7-erias rungtynes, o septintoje vietoje Rytuose esantiems „76-ers“ krepšininkams - 8-erias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją