Š. Jasikevičius pirmiausiai padėkojo gausiai susirinkusiems sirgaliams. Vėliau konstatavo, kad „Real“ tiesiog buvo per kietas riešutas jo auklėtiniams.

„Sirgaliai, kurių šiandien buvo labai daug, laukė, kad mes užsikabinsime, tačiau mums to nepavyko padaryti. Bet esu ramesnis dėl šio pralaimėjimo. Negaliu kaltinti nei savęs, nei žaidėjų. Norėjosi, kad komanda po fantastiškų rungtynių Barselonoje atsigautų, tačiau tam mes turėjome tik 48 valandas. Mes dar nesame ta komanda, kuri galėtų tai padaryti. Mūsų lyderiai, kurie mus tempė Barselonoje, šiandien buvo neatpažįstami“, – komentavo Š. Jasikevičius.


Treneris taip pat neslėpė, kad žaidimo planas ketvirtadienį nebuvo įvykdytas.

„Buvo absoliutus plano nesilaikymas. Tačiau aš galiu prisigalvoti planų, bet reikia reaguoti į įvykius aikštėje. Mes per 48 valandas turime pergalę prieš vieną iš Ispanijos grandų. Mums reikia užmiršti tą pergalę, tačiau mes nesugebėjome pamiršti. Tiek aš, tiek žaidėjai nesugebėjome iki galo atlikti savo darbo ir viską pamiršus žaisti, o planas buvo labai panašus, nes „Real“ ir „Barcelona“ yra labai panašaus stiliaus komandos. Nieko nereikėjo keisti, tačiau šiandien mes neturėjome resursų patempti“, – teigė Š. Jasikevičius.

Strategas neslėpė sulaukiantis pagyrų dėl „Žalgirio“ žaidimo šį sezoną, tačiau džiūgauti neskubėjo.

„Laukia labai daug darbo. Kažkas sako, kad mes esame kiek geresni, nei toje pačioje stadijoje praėjusiame sezone. Tačiau aš manau, kad mes esame panašiame lygyje“, – ramiai kalbėjo Šaras.

Slovėnijos talentas Luka Dončičius nežibėjo pirmoje mačo dalyje, tačiau galiausiai iššovė ir iš viso surinko 28 taškus, pagerindamas savo šio sezono rekordą.

„Per mažai mes jam kibome į atlapus. Vienintelis Kevinas Pangosas bandė kovoti ir save tinkamai paruošė rungtynėms. Kitiems žaidėjams tai bus puiki pamoka, kaip reikia pasiruošti“, – teigė Š. Jasikevičius.

Tai buvo jau ketvirtoji iš eilės „Real“ pergalė Eurolygoje, o „Žalgiris“ patyrė antrąją nesėkmę.

„Rungtynės jau antros šią savaitę, tai sunku buvo abiems komandoms. Vangi buvo rungtynių pradžia, o antroje dalyje dėl didesnės rotacijos buvome šviežesni. Dažnai keitėmės ir tai lėmė mūsų pergalę“, – trumpai spaudos konferencijoje kalbėjo Jonas Mačiulis.

„Labai sunku žaisti dvejas rungtynes per savaitę. Turime problemų dėl traumų, tačiau sužaidėme neblogai ir laimėjome visus keturis kėlinius. Esu patenkintas savo žaidėjais. Sunkiai tvarkėmės su Kevinu Pangosu, tačiau tai nesutrukdė švęsti pergalės“, – po rungtynių kalbėjo „Real“ strategas Pablo Laso.

Po šių rungtynių „Žalgiris“ ir vėlgi poilsio neturės – jau sekmadienį laukia itin svarbus LKL susitikimas su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)