NBA statistika retkarčiais būna žiauri – R. Westrbookas „Thunder“ gelbėtoju per karjerą mėgino tapti 38 kartus – tiek sykių jis atliko lemiamą metimą per paskutines 10 pratęsimo ar ketvirtojo kėlinio sekundžių. Visgi iš šių metimų, kurie galėjo išlyginti rezultatą arba išvesti Oklahomos krepšininkus į priekį, R. Westbrookas pataikė... vos 5. Iš trijų taškų zonos gynėjas realizavo tik 3 iš 26 lemiamais galėjusių tapti tritaškių.

Eilinį sykį taip nutiko rungtynėse su „Clippers“, kuomet R. Westbrookas prametė tritaškį ketvirtojo kėlinio pabaigoje, Oklahomos komandai atsiliekant 98:101.

Apskritai šis mačas tapo visišku „Thunder“ krachu. Paskutinį kėlinį svečiai pralaimėjo 22 taškų skirtumu (13:35), o rungtynes – 98:103.

„Mes tiesiog atsipalaidavome, pajutę, kad kontroliuojame mačo eigą. Akivaizdu, kad to daryti negalima, ypač žaidžiant išvykoje“, – situaciją sausai komentavo R. Westbrookas, per 36 min. pelnęs 24 taškus, tačiau realizavęs tik 8 iš 21 metimo. Taip pat jis atliko 12 rezultatyvių perdavimų

„Mes nebuvome disciplinuoti. Aš pats turiu būti pavyzdys, tačiau šį kartą juo tapti nepavyko“, – pralaimėjimą komentavo kitas „Thunder“ lyderis Kevinas Durantas, pelnęs 30 taškų (12/27 metimų).

„Clippers“ į pergalę atvedė Chrisas Paulas (21 taškas, 13 rezultatyvių perdavimų) ir DeAndre Jordanas (20 taškų, 18 atkovotų kamuolių).

„Mūsų nusiteikimas buvo mūsų raktas į pergalę“, – pažymėjo Ch. Paulas.

„Thunder“ (42/19) Vakarų konferencijos turnyro lentelėje užima trečiąją vietą, o „Clippers“ (40/20) yra ketvirtoje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)