R. Rondo Čikagos klube turėtų pakeisti Derricką Rose‘ą, kuris birželio pabaigoje buvo išmainytas į Niujorko „Knicks“. 30-metis įžaidėjas su „Bulls“ susitarė dėl dvejų metų sutarties.

„Buliai“ įžaidėjui bus jau ketvirta komanda per mažiau nei dvejus metus. Po ilgo žaidimo Bostono „Celtics“ jis buvo išmainytas į Dalaso „Mavericks“, tačiau neužsibuvo nei Teksase, nei Sakramento „Kings“ komandoje, kurioje užbaigė praėjusį sezoną. Pernai per rungtynes vidutiniškai R. Rondo atlikdavo po 11,7 rezultatyvaus perdavimo ir tai buvo geriausias rezultatas lygoje.

Į NBA galų gale keliasi ir čekų krepšinio žvaigždė T. Satoransky. Skelbiama, kad žaidėjas galų gale susitartė su Vašingtono „Wizards“ dėl trejų metų 9 mln. JAV dolerių vertės kontrakto.

Būtent Vašingtono klubas prieš ketverius metus čeką naujokų biržoje pašaukė 32-uoju numeriu. Pastaruoju metu T. Satoransky žaidė „Barcelona“ ekipoje, su kuria turėjo sudaręs iki 2020-ųjų galiojusią sutartį. Tiesa, joje buvo numatyta išlyga, kad 24-erių metų 201 cm ūgio įžaidėjas gali išvykti į NBA klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją