„A. Švedas naktinis gyvenimas vėl suaktyvėjo? Tai mane neramina. Prieš pasirašant sutartį su juo aš daviau tam tikrus nurodymus ir buvau patikintas, kad problemų dėl disciplinos nekils. Tikiuosi, kad būtent tai ir pasitvirtins, – rusų žiniasklaidai teigė R. Kurtinaitis. – Man sakė, kad kažkur pasirodė A. Švedo nuotraukos, padarytos viename iš Maskvos barų. Apie tai dar neturiu platesnės informacijos, tačiau man regis, kad tos nuotraukos buvo darytos laisvadienio išvakarėse.“

Spalio 10 d. savo 30-mečio jubiliejų šventė „Chimki“ gynėjas Jegoras Vialcevas, o ekipos naujokas Zoranas Dragičius džiaugėsi kūdikio gimimu.

„Tikiuosi, kad jie neperžengė ribų. Tragedijos iš to nedarau ir noriu pasitikėti žaidėjais. Jie uždirba tokius didžiulius pinigus, kad turi suprasti savo atsakomybę. Pažeidimų atveju turime nuobaudų sistemą. Likus dienai iki rungtynių žaidėjai savo lovose vėliausiai turi būti 23 val. vakaro“, – teigė R. Kurtinaitis.

Primename, kad iš NBA į Europą sugrįžęs A. Švedas yra brangiausiai apmokamas Eurolygos žaidėjas. Viešai buvo skelbta, kad gynėjas per sezoną uždirbs 3,4 mln. eurų.

Šį vakarą „Chimki“ žais pirmąsias Eurolygos rungtynes – namie priims nugalėtojų titulą ginančią Madrido „Real“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)