Aukštaūgis su elitiniame Graikijos krepšinio divizione žaidžiančia „Trikala“ komanda sportavo pastarąsias savaites ir savo darbu treneriams įrodė, kad yra vertas sutarties.

Paskutinį kartą aikštėje S. Schortsanitis lakstė 2015-2016 metų sezone, kai vilkėjo Salonikų PAOK marškinėlius. Praėjusiame sezone 208 cm ūgio graikas sportavo su Patrų „Apollon“, bet sugrįžti į profesionalų krepšinį sutrukdė treniruotėje įplyšusi Achilo sausgyslė.

Su antsvoriu nuolat kovojantis centras geriausiais savo karjeros metais žaidė Pirėjo „Olympiakos“, Tel Avivo „Maccabi“ komandose. Su „Maccabi“ milžinas 2014-ųjų pavasarį tapo Eurolygos čempionu.

Gindamas Graikijos rinktinės garbę S. Schortsanitis 2006 metais tapo pasaulio vicečempionu, o 2009-aisiais Lenkijoje iškovojo Europos čempionato bronzą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)