Vaidas Kariniauskas mačą pradėjo nuo atsarginių suolelio, žaidė 24 min., pelnė 9 taškus (4/8 dvitaškiai, 1/2 baudų metimai), atliko net 8 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 2 kamuolius.

Primename, kad gynėjas iš Lietuvos visai neseniai išsiskyrė su Kantu „Red October“ klubu.

Vaidas labai greitai rado naują darbovietę – nusprendė persikelti į Rumuniją. Nors daugeliui toks žingsnis pasirodė ne itin protingas, tačiau nepopuliarų sprendimų patirties jau turintis gynėjas žino, kas jam geriausia.

„Rumunijos lygos lygis nėra toks kaip Italijos, bet šita komanda žaidė Europoje, – apie Klužo-Napokos „U-Banca Transilvania“ ekipą specialiai krepsinis.lt portalui atsiliepė V. Kariniauskas. – Turiu puikų šansą sezoną užbaigti laimėdamas ir taurę, ir čempionatą – to ir sieksiu. Taip pat tikiuosi susigrąžinti psichologinį pasitikėjimą: visgi nežaidžiau taip, kaip norėjau, todėl normalu, kad jis dingęs.“

Rumunijos čempionate Klužo-Napokos „U-Banca Transilvania“ užima 1 vietą (32 taškai), „SC Phoenix Galati“ ekipa rikiuojasi 8-oje vietoje 11-os komandų pirmenybėse (23 taškai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)