Tai reiškia, kad daugiau galimybių pasižymėti aikštėje turės graiką įprastai keičiantis Lukas Lekavičius.

Traumą N. Calathesas patyrė praėjusios savaitės Eurolygos rungtynėse su Milano „AX Armani“ – krepšininkas susižeidė petį.

Dėl šios priežasties N. Calathesas praleis abejas šio savaitės Eurolygos rungtynes – tiek su Tel Avivo „Maccabi“, tiek su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Pranešama, kad graikas be krepšinio turės praleisti apie 15-20 dienų, todėl jo paslaugų „Panathinaikos“ treneriai nesulauks ir gruodžio 28-osios rungtynėse su Valensijos „Basket“.

N. Calathesas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaidžia po 27 min., pelno po 13,6 taško, atlieka po 7,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 17,3 naudingumo balo.

Jį keičiantis L. Lekavičius vidutiniškai aikštėje praleidžia po 13 min., pelno po 4 taškus, atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 5 naudingumo balus.

Gruodžio pradžioje L. Lekavičius su Atėnų komanda viešėjo Lietuvoje ir tuomet pusiau rimtai, pusiau juokas kalbėjo, kad daugiau trenerio pasitikėjimo gautų tik tuo atveju, jei kristų N. Calatheso forma.

„Sunku, bet viskas yra normalu. Rungtyniauju kartu su neabejotinai geriausiu Europos įžaidėju šiuo metu. Minučių negaunu tiek, kiek norėčiau, bet visada išeinu į aikštelę pirmoje pusėje, kažkiek laiko treneris suteikia.

Tam, kad gaučiau daugiau minučių, turi kristi N. Calatheso forma, nes dabar jis žaidžia įspūdingai. Aš galvoju, kad atsiras ir jam duobelių, galbūt žaisime ir kartu kažkiek minučių. Tiesiog reikia dirbti ir turėti kantrybės“, – tuomet sakė L. Lekavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)