Pranešama, kad 25-erių metų 213 cm ūgio lietuvis negalės žaisti artimiausiose Hjustono „Rockets“ komandos rungtynėse su Jutos „Jazz“ komanda.

Dėl šios priežasties D-Mo jau praleido savo ekipos dvikovą su San Antonijaus „Spurs“ krepšininkais, labai apribotas jo žaidimo laikas buvo ir Naujųjų metų naktį vykusiose rungtynėse, kuomet ant parketo lietuvis praleido vos 5 min., o „Rockets“ pralaimėjo „Golden State Warriors“ krepšininkams.

Anot žaidėjo, tai yra laikini skausmai, tačiau nieko pernelyg rimto. Pats krepšininkas tvirtino, kad problemas sukėlė staigus judesys, o tokie atvejai po traumų ir operacijų nėra retenybė.

Artimiausiu metu D. Motiejūnui turėtų būti atliekami nauji medicininiai tyrimai.

Gruodžio pradžioje sugrįžęs ant parketo D. Motiejūnas NBA lygoje sužaidė 14 rungtynių, o ant parketo vidutiniškai per jas praleisdavo po 13,4 min. ir pelnė po 5,6 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)