Renginyje taip pat dalyvavo komandos vyriausiasis treneris Linas Šalkus bei klubo direktorė ir krepšininkė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

„Džiaugiuosi man suteikta proga, pasitikėjimu bei galimybe dirbti „Hoptrans-Sirenų“ klubo administracijoje bei padėti šiai ekipai pakilti į dar profesionalesnį lygį, – sveikinimo žodį tarė naujoji klubo direktorė Žemantauskaitė-Matlašaitienė. – Krepšinyje esu ne naujokė, tad tikiuosi, kad eidama direktorės pareigas sugebėsiu tinkamai išnaudoti per ilgą krepšininkės karjerą sukauptą patirtį.“

Moterų krepšinio komandos pristatymas neapsiėjo ir be mados elementų. Susirinkę žiūrovai krepšininkes galėjo išvysti tiek su apšilimo kostiumu, tiek su reprezentacine klubo apranga, tiek žavingame moteriškame amplua – su vakarinėmis suknelėmis, kurias pristatė sportinės aprangos gamintoja „ROOL“.

Kauno rajono meras Makūnas džiaugėsi galimybe prisidėti prie sėkmingo komandos dalyvavimo LMKL pirmenybėse bei įsipareigojo ir toliau globoti „Hoptrans-Sirenų“ komandą bei sudaryti jai sąlygas sportuoti.

„Kiekviena pergalė yra džiaugsmas žaidėjoms, bet kai pralaimi komanda, tada kaltas treneris. Praradome Kristiną Alminaitę, bet atėjo kitos žaidėjos ir mes vėl sieksime pačių aukščiausių rezultatų. Žadėti yra lengviausia, bet mes stengsimės tai įrodyti aikštelėje. Merginoms labiausiai norėčiau palinkėti kantrybės, dirbant su manimi“, – tarė komandos strategas Linas Šalkus.

Renginio metu taip pat buvo pristatytos komandos naujokės – Kornelija Balčiūnaitė, Gintarė Jasiunskaitė, Monika Petrauskaitė ir Iveta Šalkauskė. Būtent pastaroji susilaukė daugiausiai publikos dėmėsio. Jos pakeitė ekipą palikusias Indrę Dudėnaitę, Kristiną Alminaitę bei Ievą Stankevičiūtę.

Po spaudos konferencijos krepšininkės iš karto kibo į darbus ir surengė treniruotę, kadangi jau penktadienį (10.12) 18 val. jos pradeda kovas šalies pirmenybėse. Pirmuoju „Hoptrans-Sirenų“ varžovu taps Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)