Apie tai, kad išsiskyrus požiūriui į darbą skiriasi trenerio ir komandos keliai, pirmadienio vakarą paskelbė pats „Fiat“ klubas.

Tačiau Italijos žiniasklaida jau kiek anksčiau skelbė, kad „Fiat“ komandos virtuvėje vyksta labai rimti nesutarimai.

Pranešama, kad L. Banchi jau kurį laiką konfliktavo su komandos vadovybe – Forni šeima, o itališkos aistros viršūnę pasiekė per savaitgalio šalies čempionato rungtynes su Varezės „Openjobmentis“.

Nors „Fiat“ išvykoje iškovojo pergalę 92:89, klubo prezidentas Antonio Forni ir jo sūnus Francesco rungtynių metu reiškė priekaištus treneriui A. Banchi, o šis neapsikentęs trenkė durimis.

Italijos žurnalistų duomenimis, Forni šeima niekuomet nevengė kištis į „Fiat“ trenerių darbą, prezidentas lankydavosi treniruotėse ir dalijo patarimus žaidėjams, o Turine nuo šio sezono pradžios dirbusiam L. Banchi tokia praktika nebuvo prie širdies.

Pranešama, kad trečiadienio rungtynėse su „Lietuvos rytu“ Turino komandai vadovaus arba Gianmarco Pozzecco arba Cesare Pancotto.

Europos taurėje „Fiat“ per dvejas F grupės rungtynes laimėjo vieną sykį. „Lietuvos rytas“ yra patyręs du pralaimėjimus.

Italijos čempionate „Fiat“ (10/5) užima 5-ąją vietą.

Rungtynės Turine vyks trečiadienį, 21.30 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)