Po tuščios dvigubos savaitės į 14-ąją vietą nusėdusius žalgiriečius nuo 6-oje pozicijoje įsitaisiusių partizaniečių skiria dvi pergalės. Būtent „Partizan“ kartu su Vitorijos „Baskonia“ gali pasigirti trijų paeiliui laimėjimų serija.

„Žalgiris“ yra komanda, kuri žaidžia išskirtinai gerai, turi aiškų supratimą, kaip ir kur atakuoti, turi milžinišką energiją tiek puolime, tiek gynyboje“, – pagyrų šeimininkams negailėjo „Partizan“ strategas Željko Obradovičius.

„Neabejotina, kad mūsų laukia labai sunkios rungtynės. Žinome, jog Kauno arena visada būna užpildyta. „Žalgiris“ nuolat sulaukia daug palaikymo ir tai yra fenomenali aplinka žaisti krepšinį“, – pabrėžė „Partizan“ vedlys.

Gynėjas Perry Dozieras atkreipė dėmesį į komandos nuostolius, o tai, anot jo, dar labiau sutelks komandą.

„Laukia rungtynės, kurias turime laimėti. Artimiausia dvikova visada yra svarbiausia. Turime pasiruošti ir užtikrinti, kad darbas būtų atliktas geriausiai. Kiekvieną kartą būna sunku, kai komanda susiduria su traumomis, bet mes būsime pasiruošę kovoti dėl pergalės, esame susikaupę.

Nekantriai laukiame, kol sugrįš mūsų komandos draugai, bet iki tol kiekvienas turime padaryti savo darbą“, – teigė Eurolygoje beveik po 10 taškų pelnantis bei po 3,5 rezultatyvaus perdavimo atliekantis P. Dozieras.

„Žalgiriui“ dėl traumų nepadės Brady Manekas, Arnas Butkevičius ir Lukas Lekavičius, o „Partizan“ yra netekę Aleksos Avramovičiaus, Urošo Trifunovičiaus ir Franko Kaminsky.

Varžovų stovykloje buvo iškilusių abejonių dėl Zacho LeDay'aus, Jameso Nunnally ir Ogjeno Jaramazo žaidimo, bet į Kauną jie atvyko.

Skelbta, kad jų galimybės padėti ekipai bus įvertintos per vakarinę trečiadienio treniruotę. O. Jaramazas buvo patyręs riešo traumą, o Z. LeDay'us ir J. Nunnaly sirgo.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją