ASVEL (6-3) namuose 91:72 (25:25, 19:14, 27:9, 20:24) įveikė Starsbūro SIG (3/5) krepšininkus.

G. Pozzecco prie ASVEL vairo debiutavo nesėkme Eurolygoje prieš Bolonijos „Virtus“, o jau ketvirtadienį atvyks į Kauną, kur susitiks su „Žalgiriu“.

ASVEL į pergalę vedė Youssoupha Fallas, pelnęs 17 taškų, Joffrey Lauvergne’as pridėjo 15 (9 atk. kam.), Nando De Colo – 14.

Svečiams Philas Boothas surinko 18, Quintonas Hookeris 17 taškų.

Italijoje nesėkmę patyrė krizę jau sezono pradžioje išgyvenanti Milano „Olimpia“ (3-2), kuri namie 82:90 (17:27, 28:15, 19:23, 18:25) nusileido Pezaro „Carpegna Prosciutto“ (2/3)komandai.

Šią neseniai papildė lietuvis Egidijus Mockevičius, tačiau jis aikštėje dar nepasirodė.

Milano komandos neišgelbėjo ir dvigubą dublį surinkęs Nikola Mirotičius, pelnęs 18 taškų ir atkovojęs 10 kamuolių. Nugalėtojams Leandro Tote surinko 20 taškų.

„Atsiprašau sirgalių ir klubo už šias prastas rungtynes. Prisiimu atsakomybę, kad suteikiau keliems žaidėjams poilsio, tikėjausi, kad ir be jų iškovosime pergalę. Tai mano klaida. Turime daug problemų, kurias spręsime ir dirbsime ties tuo“, – po mačo sakė jis.

Milano komandai tai buvo trečias pralaimėjimas per paskutinius keturis mačus. Eurolygoje per keturis turus Italijos ekipa pasiekė vos vieną pergalę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją