Specialiai „Žalgirio“ sirgaliams skirtame vaizdo klipe 23-ejų metų 211 cm ūgio krepšininkas kreipėsi į komandos gerbėjų armiją.

„Sveiki, Kauno „Žalgirio“ sirgaliai! Su jumis sveikinasi Jockas Landale`as iš Australijos. Nekantrauju sulaukti laiko, kaigalėsiu atvykti į Lietuvą ir pradėti darbus. Girdėjau, kad „Žalgirio“ sirgaliai yra neįtikėtini ir tuo noriu įsitikinti pats. Noriu pamatyti pilnutėlę areną“ – tikino krepšininkas.

J.Landale‘as teigė laukiantis pasaulio čempionato, kurio burtai Australijos ir Lietuvos rinktines suvedė į vieną grupę.

„Pasaulio taurės turnyre žaisiu prieš Lietuvos rinktinę, tad turėsiu galimybę pasimatyti su keliais būsimais komandos draugais, atstovausiančiais Lietuvai.

Pastarieji keleri metai Jūsų komandai buvo fantastiški. Bus tikras iššūkis kompensuoti išvykusius žaidėjus, bet esu pasiruošęs. Tikiuosi, jog su komanda mūsų laukia dar vienas puikus sezonas. Laukia labai smagūs dalykai. Pirmyn!“ – sakė J.Landale‘as.

NBA vasaros lygoje Milvokio „Bucks“ atstovavęs vidurio puolėjas vidutiniškai rinko po 18,3 taško, 7 atkovotus kamuolius ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Europos taurės turnyre vilkint „Partizan“ marškinėlius jo statistikos vidurkiai siekė 11,2 taško, 6.5 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, kad dėl J. Landale'o sutarties nemažai klaustukų kilo ir iš karto po oficialaus paskelbimo apie jos sudarymą. Pradžioje „Partizan“ klubas tikino, kad krepšininkas ir toliau žais Serbijoje, tačiau ilgainiui visi nesusipratimai buvo išspręsti.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)