Trečią kėlinį rezultatyviai pradėjęs Donatas Motiejūnas pelnė du dvitaškius iš eilės ir leido „Monaco“ susikrauti net 17 taškų persvarą – 58:41.

Tačiau Bojano Dubljevičiaus vedama „Valencia“ sugebėjo iki kėlinio pabaigos deficitą sumažinti iki 7 taškų – 71:64.

Ketvirtame kėlinyje monakiečiai neleido ispanams sugrįžti į žaidimą. Nors po Xabi Lopez-Arostegui sėkmingo metimo „Valencia“ sumažino atslikimą iki 4 taškų, Diallo Alpha ir Elie Okobo vedami šeimininkai susikrovė dviženklį pranašumą ir iškovojo 20-ą pergalę turnyre.

Ji leido užsitikrinti „Monaco“ klubui vietą atkrintamosiose.

Donatas Motiejūnas žaidė 13 minučių, pelnė 6 taškus (3/6 dvit., 0/2 trit., 0/1 baud.), atkovojo 5 kamuolius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Pergalės džiaugsmą aptemdė vieno iš „Monaco“ lyderių Johno Browno trauma. Likus 2 minutėms iki lemiamo kėlinio pabaigos puolėjas nesėkmingai nusileido ant parketo ir susižeidė čiurną.

„Monaco“: Elie Okobo ir Jaronas Blossomgame'as po 14, Matthew Strazel 13, Donta Hallas ir Johnas Brownas po 10, Donatas Motiejūnas 6 taškai.

„Valencia“: Chrisas Jonesas 17, Bojanas Dubljevičius 15, Josepas Puerto 11, Jaredas Harperis 10 taškų.

Kitą savaitę trečiadienį „Monaco“ svečiuosis Kaune – laukia 31 turo akistata su „Žalgiriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją