„Turėjome poilsio ir ruošėmės šioms rungtynėms kaip ir bet kurioms kitoms. Žinome, kad turime žaisti geriausią krepšinį, jei norime laimėti Valensijoje. Varžovai pelno daug taškų ir yra geros sportinės formos. Jie gali įveikti bet ką“, – apie „Valencia“ ekipą kalėjo Š. Jasikevičius.

Valensijos komandos puolėjas Bobanas Dubjevičius buvo vienas karščiausių Eurolygos žaidėjų praėjusią savaitę, pelnęs atitinkamai 23 ir 28 taškus savo komandai per dvejas rungtynes.

„Barca“ žvaigždė Nikola Mirotičius primena apie savo MVP statusą – po sugrįžimo į aikštę per 4 rungtynes vidutiniškai pelnė 16,2 taško, atkovojo 5,8 kamuolio ir rinko 21,5 naudingumo balo.

Ispanų žurnalistui Ernesto Macia Š. Jasikevičius taip pat pakomentavo naujieną apie finalo ketverto varžybas Kaune.

„Esu laimingas, kad Kaunas gavo tokią galimybę, kurios siekė jau daug metų. Kad būtume ten, turiu padaryti savo darbą“, – kalbėjo jis.

Lietuvis taip pat priminė karo Ukrainoje temą: „Tikiuosi, kad karas, kuris vyksta labai arti mano gimtosios šalies, pagaliau baigsis.“

Rungtynių „Valencia“ – „Barcelona“ pradžia – 21.30 val.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją