Graikas akcentavo žalgiriečių pergalingą seriją.

„Kauno „Žalgiris“ demonstruoja nuostabią formą – jie dominavo per paskutiniąsias trejas rungtynes Eurolygoje prieš „Fenerbahče“, „Anadolu Efes“ ir „Panathinaikos“. Tai parodo, jog jie yra labai gera komanda. Tiesa, dvidešimties dienų pertrauka gali viską pakeisti“, – apie kauniečius kalbėjo vicečempionų strategas.

„Olympiakos“ pavyko pasiekti pirmąjį sezono trofėjų, kuomet Graikijos taurės finale buvo nugalėtas Atėnų „Panathinaikos“ klubas (69:58).

„Poilsis po taurės rungtynių mums buvo labai reikalingas. Buvome išsekę nuo tokio didelio rungtynių skaičiaus. Dėl traumų netekome Nazo Mitrou-Longo ir Giannoulio Larentzakio – tai yra dideli nuostoliai. Taip pat iš rikiuotės iškrito Nigelas Williamsas-Gossas“, – apie netektis komandoje išsiplėtė graikas.

58-erių specialistas įvardijo „Žalgirio“ pokyčius lėmusius komandos pagerėjusius rezultatus.

„Žalgiriečiai demonstruoja tokį žaidimą, kuris artina juos iki įkrintamųjų etapo. Ši komanda pasikeitė nuo tos ekipos, kuri buvo prieš 3-4 mėnesius, tad niekas nesitiki lengvų rungtynių. Andrea Trinchieri pakeitė rotaciją, jie tapo agresyvūs spausdami varžovus su kamuoliu. Jei mes tam nebūsime pasiruošę – pralaimėsime rungtynes“, – „Žalgirio“ pokyčius įvardijo strategas.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją