Po nepasisekusių mainų 25-erių lietuvis „raketų“ gretose sužaidė jau ketvirtą mačą ir antrame iš eilės ant parketo žengė būdamas starto penkete. Nors Čikagoje Hjustono ekipa „buliams“ pralaimėjo 100:108, o D-Mo žaidimo minutes ribojo asmeninės pražangos, J. B. Bickerstaffas buvo patenkintas mūsiškio progresu.

„Jis juda tinkama linkme. Fiziškai jis pasiruošęs 100%, psichologiškai, aš manau, taip pat 100%. Jo sportinė forma ir žaidimo ritmas yra ties 80-85%, bet jis juda tinkama linkme ir tas geras žaidimas – jau už kampo“, – D. Motiejūną vertina „Rockets“ treneris.

„Jis bus dar geresnis. Mes juo pasikliovėme, laukėme jo ir dabar jis sugrįžta“, – neabejojo J. B. Bickerstaffas.

D-Mo mače prieš „Bulls“ klubą iš viso žaidė 14 minučių, per kurias pelnė 6 taškus (2/3 dvit., 0/1 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir 4 sykius pažeidė taisykles.

Kitas rungtynes „raketos“ žais jau šiąnakt, o jų varžovai bus Toronto „Raptors“ krepšininkai su Jonu Valančiūnu priešakyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)